OVER MIJ

Over mij

Ik heet Willemijn Hornsveld. Ik ben kindertherapeut en docent babymassage in Den Haag (Statenkwartier).

Ieder kind verdient het om ontspannen door het leven te gaan. Daarom heeft ieder kind dat last heeft van spanningsklachten, recht op hulp. Die hulp bied ik graag. Een gezonde balans in een kind is de voorwaarde om relaxt en blij te kunnen leven, spelen en leren en te kunnen opgroeien tot een evenwichtige, gezonde volwassene.

Van jongs af aan ben ik nieuwsgierig naar het gedrag van mensen en de omstandigheden die gedrag beïnvloeden. Na mijn middelbare school stuwebsitedeerde ik kinder- en jeugdpsychologie. Later volgde ik de opleiding tot Bowen therapeut en volgde ik een cursus babymassage. (Kinder)lichaam en -geest zijn niet los van elkaar te zien en te behandelen. Ik werk daarom met een combinatie van lichaamstherapie en psychologische ondersteuning.

Sinds een aantal jaar heb ik een eigen praktijk voor kindertherapie, Kinderbalans. De lessen babymassage geeft ik in mijn praktijk of aan huis. Eens per maand leid ik, als ervaringsdeskundige, in het Juliana Kinderziekenhuis een gespreksgroep voor ouders wiens baby in de couveuse ligt. Mijn eigen dochter werd te vroeg geboren en heeft daardoor lange tijd in de couveuse gelegen.

Ik ben aangesloten bij de

de

en in ben geregistreerd bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.

Kinderbalans volgt de Wet op de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling