ADHD & Bowentherapie: onderzoek bij Kinderbalans – doe je mee?

Drukke kinderen hebben veel baat bij Bowenbehandelingen. Om daarover meer te weten te komen over ga ik nader onderzoeken wat het effect van Bowentherapie is op de symptomen van ADHD bij kinderen tussen de 8 en de 18 jaar die geen ADHD-medicijnen gebruiken.

Voor dit onderzoek zoek ik kinderen/jongeren (begeleid door één of beide ouders) die mee willen doen.

  • Wie zoek ik: kinderen/jongeren met ADHD, tussen de 8 en 18 jaar, die geen medicijnen voor ADHD gebruiken
  • Wat gaan we doen: je krijgt 4 gratis behandelingen met Bowentherapie in mijn praktijk in Scheveningen, en ik vraag je vooraf en achteraf een korte vragenlijst in te vullen
  • Wanneer is het: wanneer het in jouw en mijn agenda past (ik kan ook ’s avonds en in het weekend)

Bowentherapie is een milde, ontspannende maar krachtige natuurlijke manuele behandelmethode. Deze methode werkt op de fascie (bindweefsel) van het lichaam via kleine rolbewegingen met de handen op specifieke plaatsen. De behandeling geeft het lichaam impulsen om zelf blokkades in de fascie op te heffen en daarmee de natuurlijke balans van het lichaam te herstellen.

Wil je meedoen? Heb je vragen? Dan kan je me bereiken op 070 2202009 (spreek je naam en telefoonnummer in als ik de telefoon niet kan opnemen, dan bel ik je terug) of per mail: info@kinderbalans.nl. Ken je iemand met ADHD? Wil je dan dit bericht aan hem of haar doorgeven?

Groeten,

Willemijn Hornsveld